Powitanie gości przez Prezesa SRW RP Tomasza Parzybuta.
Dynamiczna sesja networkingowa umożliwiająca nawiązanie kontaktów biznesowych i wymianę doświadczeń.
Prezentacja : "Nowe Wymogi dla Przedsiębiorców w Branży Mięsnej: Recykling, Oznaczenia, Preferowane Materiały i Regulacje Prawne”.
Prelegent: Krzysztof Baczyński - Przewodniczący Komisji PFPŻ ZP ds. Środowiska oraz Prezes firmy Ekopak.
Prezentacja: AI oferuje szerokie możliwości, które mogą zrewolucjonizować cały sektor. Dzięki automatyzacji procesów produkcyjnych, zakłady mięsne mogą znacznie zwiększyć efektywność i zmniejszyć koszty operacyjne. AI umożliwia precyzyjną analizę danych, co pozwala na przewidywanie trendów rynkowych, optymalizację zarządzania zapasami i poprawę jakości produktów. Równolegle do szans pojawiają się zagrożenia takie jak cyberbezpieczeństwo, koszty wdrożeń , redukcja etatów, złożoność technologii.